Jagulaarin uutishuoneella on ollut hiljaista, pahoittelut teille, jos olette uskollisesti käyneet täällä katsomassa onko mitään tapahtunut. On täällä joku käynyt, näyttää tuo käyrä :) Kiitos kun jaksatte käydä.

Loppumassa oleva viikko kului melko tiiviisti PUHELIMESSA. Kyllä, puhelimessa. Selvittelin asioita liittyen mun työkyvyttömyyseläkehakemukseeni - olemme lääkärini kanssa tulleet jo syksyllä siihen tulokseen, että ei musta tämän epilepsian kanssa tule enää työkykyistä. Mutta ensimmäinen hakemus hylättiin ja tein siitä valituksen/oikaisupyynnön. Kuntoutustuen maksu päättyy helmikuun lopussa ja olen nyt sitten selvitellyt, että mitäs sitten. Ja saanut ensin vääriä ohjeita ja sitten uusia ohjeita. Nyt tiedän mitä tehdä, etten putoa ihan tyhjän päälle maaliskuun alussa, se helpotti stressiä huomattavasti. 

Huomenna pitää kyllä vielä jatkaa puhelinrumbaa, kaikenlaisia asioita pitää vielä hoitaa. Mutta helpotuksen huokaus joka tapauksessa.

Tiistaina olin neulekerhossa ja torstaina Ystävän luona "nauruterapiassa". Molemmissa tuli vähän herkuteltua, torstaina vähän enemmän... Mutta muuten ei ole kyllä tullut herkuteltua, ollaan oltu Puoliskon kanssa pääasiassa kotona niin ei oo ollut houkutuksiakaan. Mutta tuloksenhan näkee huomenna, mä en oo kauheen luottavainen siihen, että hyvältä näyttää :(

Niin hyvin suunnittelemani lenkkeilykin kariutui siihen, että lumet suli vesisateeseen ja täällä on ollut ihan järisyttävän liukasta! Vaikka onkin ne kenkiin laitettavat nastat, niin en ole uskaltanut lähteä tuonne ulos liukkaaseen. 

Mutta, kuten sanottua, huomenna alkaa uusi viikko!