mutta toiseen ei. Eli kun on kyse plussasta, niin se kyllä näkyy heti: jos syöt pullan tai kaksi, niin jo vain se näkyy saman tien puntarilla. Herra Vaaka kyllä huomauttaa siitä saman tien. 

Mutta jos syöt viikon terveellisesti ja nätisti ja pieniä = sopivia annoksia ja liikutkin vaikka vähäsen, niin ei, ei kyllä herraa kiinnostaa pätkääkään. Siitä siis tietää, että vaa'at OVAT miespuolisia. 

Eli ninkus näette, paino on noussut. Mutinaa ja rumia sanoja. Olin Tädin luona Isolla kirkolla, kävin Pojan kanssa lounaalla; söin kammottavan suuresta BBQ-pekoni -hampurilaisesta suurimman osan + lisäkkeenä olleen salaatin melkein kokonaan. Meinasin ottaa teille kuvan siitä, että uskotte kuinka suuri määrä siinä oli sitä salattia - sitä oli VALTAVASTI! Paprikaa en syönyt kuin ihan pari pientä palaa. Onneksi en ottanut perunoita lisäkkeeksi, vaan kerrankin olin fiksu ja otin salaattia. Pisteet siitä! 

Tädin kanssa käytiin syömässä kiinalaisessa. No..siellähän melkein kaikki uitetaan rasvassa, mutta sielläkin söin kyllä salaattia ja kasviksiakin, mutta...

En minä oikein tiedä mistä tuo nousu taas tuli...matkasuklaasta? Tunnustan, että söin viikon aikana yhden Fazerin sinisen ja yhden Milkan suklaalevyn. Ja eilen söin Digestive -keksejä. Ja pari pullaa söin viikolla... Mutta Täti kyllä kävelyttikin, ihan reipasta vauhtia vielä, kyllä ne olisi pitänyt kulua. Askeleita tuli ti-pe yhteensä 26047 ja se on mulle paljon!
Mutta kyllä siitä sitten "rangaistuksenkin" sain :(  - sain poissaolokohtauksen kun piti mennä bussiin. Onneksi oltiin vielä kauppakeskuksessa, sisällä lämpöisessä ja pääsin istumaan. No, siitä selvittiin hetken lepäämisellä, ei hätää, mutta se taas muistutti, että ei pidä hötkyillä, vaan ottaa rauhallisesti :) 

No. Mitä sitä nyt murehtimaan. Herkuteltua tuli, myönnetään, eikä salaatin ja kasvisten syönti riittänyt sitä korvaamaan. Kurinpalautusta saa antaa, sen olen ansainnut.
Tänään on taas uusi maanantai ja uusi viikko. Anonyymit varmaan siirtyy Possu Munkilta tänne mun blogiin ;) ja olenhan mä sen ansainnutkin, ei siinä mitään. 

Terveellistä ja keveää viikkoa kaikille, mä lähden nyt ULOS, käymään postissa!