että jompi kumpi on lopetettava.

Joko päiväunien nukkuminen tai pastaruokien tekeminen tässä perheessä :D  Tai sitten kolmantena vaihtoehtona myöhään valvominen. Eilen venähti nukkumaanmeno yli kolmen. Kun ei vaan malttanut.

Heräsin juuri päiväunilta, pitäis varmaan lähteä Isäpuolen syntymäpäiväkahveille. Jos niitä edes saa. Mutta näin päiväunilla oikeastaan koko ajan unta ruuasta ja syömisestä. Mutta ihan kaksi viimeistä unta, jotka muistan. Meillä on aikanaan Hobby Hallista ostettu oikein sarja Hackmanin Kovanaamaa. Kaikki muut on olleet oikein hyviä ja kestäviä, varmaan johtuen siitä, että niitä on käytetty vähemmän, mutta paistinpannu/paistokasari on vaihdettu jo pariin kertaan. Ja nyt taitaa olla jo menossa joku halpisversio, kun kyllästyttiin siihen, ettei se kovis kestä meillä sen enempää kuin halvemmatkaan.

No, anyway. Unessa tehty sillä Kovanaaman paistokasarilla koko perheelle jotain pastaruokaa ja kuinkas kävikään: siihen se levis hellalle koko ruoka, kun paistokasarista irtos kahva niin, että paistokasaristakin lähti palanen!  

Se uni loppui siihen ja ruvettiin tekemään uutta ruokaa, Kovanaaman oikein kasarissa. Ja kun ruoka oli valmista ja piti nostaa pöytään. siis huom. pastaruoka!, irtosi kasarista korva! Ja taas oli ruuat pitkin hellaa, pöytiä ja lattiaa!

No valvominen ON lopetettava, se nyt on selvä. Jolloin ei tietenkään tarvittais päiväuniakaan. Ainakaan kuin yhdet.... krhm...tuota...noh...Ja se pastan syönti...Kyllä makaronilaatikkoa ON saatava silloin tällöin. 

Mutta palaan tähän asiaan vielä myöhemmin tänään uudestaan, luen Possu Munkin yöllä kirjoittaman päivityksen (vai onko se silloin joku yövitys?) ajatuksen kanssa uudestaan, samoin Osakaisen, kun tullaan sieltä kakkukah - eikun siis syntymäpäiväkahveilta, ei siellä varmaan mitään kakkua ole. Luin ne molemmat yöllä pikaisesti ja kummassakin oli hyviä lupauksia. 

Ja vastaan sitten teidän kommentteihinnekin edelliseen "yövitykseen". Kiva kun ootte käyneet taas!