Ihanaa, Susanna oli mua jo kaivannut, kyseli vieläkö nukun :)

Ei sentään, vaikka otinkin tänä aamuna "jatkoajan". Mulla herättää puhelin joka aamu yhdeksältä, että herään ottamaan lääkkeet ja siinä sitten noustaan toki ylöskin. Meillä kun ei kummallakaan ole tällä kertaa mitään sen kummempia menoja niin vuorokausirytmi on vähän päälaellaan. Emme tietenkään pullikoi vastaan, jos joku lääkäri- tai laboratorioaika on heti aamusta, vaan otamme kiltisti vastaan sen mitä tarjotaan :) 
Mutta tänään siis otin jatkoajan - pistin puhelimesta ajastimen päälle: soittamaan tunnin päästä uudestaan ja kaivauduin Puolison kainaloon takaisin, kun olin käynyt lääkkeet ottamassa. Sen jälkeen ollaan oltukin kuulkaa reippaita!

Vaikka "laiska töitään laskee" niin:

- ollaan korjattu yksi pieni hylly, jossa on kaikki mun Noita Nokinenät ja Karhukirjeet, sekä Mielenrauhaa -cd:t - joiden olemassaolon olin itse asiassa tyystin unohtanut! Ja löytyi sieltä yksi Ravel ja yksi Pavarottikin :D
- on pesty koneellinen pyykkiä ja Puoliso kävi äsken vaihtamassa sinne toisen koneellisen ja laittamassa ne toiset kuivaajaan
- minä oon saanut siivottua tuon mun ompelupöydän tai mikä tuo onkaan tuossa sohvan päädyssä, turhasta rojusta
- ja se kaikkein tärkein mikä tälle päivälle oli suunniteltu: ollaan tehty laatikot - juuri käytiin laittamassa ne uuniin!
  sen verran me oikaistiin, että ostiin kaupasta valmiit soseet. Ennen keitin lantut ja porkkanat itse, mutta nyt en vaan           kertakaikkiaan jaksa. Mutta tässä ne ovat: 

                                      IMG_2276.jpg

Oikealla ylhäällä on iso ja pieni bataattilaatikko, oikealla alakulmassa punajuuri-aurajuustolaatikko, sitten on kaksi juuressoselaatikkoa ja vasemmalla ylimmäisenä pieni on maa-artisokkalaatikko.  Tuo maa-artisokka on ihan täysin outo tuttavuus, Puoliso oli löytänyt semmoisen "pötkylän" katsellessaan kaupassa, että onhan kaikkea muita vielä tarjolla, lähinnä tuota juuressosetta. Punajuurisosetta on kyllä kaupassa nähty, mutta ei olla koskaan siitä mitään tehty, nyt ajateltiin kokeilla.
Vielä kun aattoaamuna pistän perunalaatikon uuniin, niin sitten on laatikot valmiit :D Imelletyn perunalaatikonkin teen siitä valmiista, mitä ei tarvitse kuin paistaa, mutta se johtuu siitä, että kun monet vuodet yritin ja yritin tehdä siitä samanmakuista kuin muori aikanaan, enkä onnistunut, niin luovutin. Sitten löysin tuon Kymppi -perunalaatikon, raakapakasteen jota ei tosiaan tarvi kuin paistaa ja se pelasti meidän joulut :D :D 

Hirvittää vaan, kun vielä pitää mennä kauppaan....maidot, sillit, tarpeet sienisalaattia varten ja sen sellaista. Apua.......

Nyt menen keittämään kahvit ja sitten jatkan tätä huushollin raivausta - peti on petaamatta, vaihtaisinko lakanat tänään vai huomenna?