Voi itkujen itku... ei ollut eka kerta kun mulle kävi niin kuin taas kävi... olin kirjoittanut koko päivityksen valmiiksi ja sitten..painoin väärää nappia ja hups... sinne meni.... Kun en muista, että täällä vuodatuksen puolella pitää aina erikseen painaa tota "tallenna luonnos" -nappulaa, jos haluua tekstin säilyvän - tai käyttää vaikka muistiota tai jotain muuta kikka kolmosta tässä kirjoittamisessa. Bloggerin puolella kun tallennus tapahtuu automaattisesti. No, kyllä mä vielä jonain päivänä opin.

Joululauluista olin kirjoittanut. Kuuntelin joululauluja Spotifysta, Jarkko Aholan joululevyä. Ja kerroin, että Adagio, jota pidetään hautajaismusiikkina, joka on levyn viimeisenä kappaleena, on yksi suosikeistani. Viime joulun alla olin Puolison kanssa kirkossa kuuntelemassa Jarkko Aholan joulukonserttia. Se oli tosi upea. Kun muutenkin olen tällainen herkkis, niin "viimeinen pisara" oli Suojelusenkeli - Poika oli avovaimonsa kanssa muutaman päivän päästä tulossa kotiin Japanista. 

Mutta teillä muilla on kuulemma jo lunta. Meillä ei vieläkään, sanoi Puoliso äsken, kun katsoi ikkunasta ulos. Voisitteko vähän lähettää sitä tänne Päijät-Hämeeseenkin? Lupaan pitää siitä hyvää huolta. Jos sen verran, että alakerran lapset saisivat taas lumiukon tuohon pihalle? Sopisiko niin?  

Pari vuotta sitten alakerran tytöt tekivät lumiukon tuohon pihalle, rapun eteen. Sillä oli oikein porkkananenä ja kaikki. Mulla oli yksi sellainen vähän epäonnistunut kaulaliina - se oli liian kapea ja liian lyhyt. Vein se sille lumiukolle. Olisikohan se saanut reilun viikon olla siinä paikallaan kun se katosi! Toivottavasti meni tarpeeseen ☺☺

                                              FullSizeRender%20%288%29.jpg

Tämmöinen kynttilälyhty palaa meidän eteisen nurkassa, heti oven vieressä.