Jagulaarillakin on taas tekosyitä. Tai miten niin JagulaariKIN. Minusta Possumunkki ja Laiskiainen ja kaikki muut on olleet ihan siivosti, mutta minä en. Ihan keturalleen on menneet syömiset.

Perjantaina söin sen tutun ja totutun aamupalan: teetä ja leipää Becelillä, leikkelettä, kurkkua, tomaattia ja salattia, ja Yosa. Saatoin juoda toisen mukillisen teetä tai jopa mukillisen kahviakin. Puolisko nimittäin juo pikakahvia. Tilaa Tampereelta kahvikauppa.fi:stä maustettua kahvia, Havanna Rommia ja sekoittaa sitä ihan tavalliseen S-Marketin pikakahviin. Ja on muuten hyvää.  Tämä ei ollut maksettu mainos. Eikä maksamatonkaan. Kunhan kerroin :D 

Kyytiä odotellessa olisi ollut aikaa syödä vielä lounaskin, edes jonkinlainen, mutta enpä sitten syönyt. Noutaja tuli kahdelta, määränpäämme oli Heinävesi. Ajattelimme, että meillä on hyvin aikaa, pysähdymme matkalla ja ehdimme rauhassa syödä jotain ja juoda kahvit, vaan toisin kävin: pysähdyimme kyllä, mutta joimme pikaisesti teetä ja söimme sämpylät, kävimme kaupassa ja jatkoimme matkaa. Ja kaupasta tarttui tietenkin mukaan karkkipussi ja suklaapatukka... Suklaapatukan söin matkalla, karkkipussi jäi odottamaan. 

Perille päästyämme mökin isäntä tarjosi terästettyä kuumaa glögiä, toki myös karjalanpiirakoita ja leipää. Koska kaikki muut olivat jo paikalla, aloitimme kokouksen saman tien, kera punaviinin jota join lasillisen ja oluen jota join tölkillisen. Mökin isäntä lämmitti savusaunaa kokouksen ohessa ja loimutti lohta, teki salaatin jääkaappiin ja kermaperunat uuniin - tehokas mies :D Olisi jopa lämmittänyt mulle oman saunan, kun en luvannut lähteä muiden kanssa sinne savusaunaan. Miesten lähtiessä jatkamaan kokousta saunaan, minä jäin katsomaan telkkaria = nukahdin sohvalle.... heräsin siihen kun yksi heistä tuli hakemaan mua kodalle muiden joukkoon. Lähdin, mutta kysyin suoraan, että mihinkähän aikaan talossa saa ruokaa... Kello oli KAKSI YÖLLÄ KUN SÖIMME! Ruoka ja seura ja jutut oli hyviä, sitä ei voi kieltää, mutta kellonaika...

Että se siitä terveellisestä ruokailusta, siinä meni perjantai!

Lauantaille kävi vielä huonommin: Aamupala oli hotellitasoa: oli pekonit, munakkaat, nakit, paahtoleivät, jugurtit jne. Aamupalan jälkeen vähän kokousta ja sen jälkeen vielä ulkoilua ennen kuin lähdettiin kotiin. Matkalla pysähdyttiin kyllä syömään Punaisen Piipun kievariin pizzapalat ja kahvia - mutta siinä se lauantain syöminen sitten olikin. No hyvä on. Söin vadelmakakun palan jälkiruuaksi. Ja sitten kotona sen karkkipussin iltapäikkäreiden jälkeen. 

Sunnuntai ja tää maanantai: aamupalat on syöty, mutta muuten on menty ihan....leivällä ja vedellä, puurolla ja vedellä. Hyvin hyvin epäterveellistä. Sulatettiin kyllä jauhelihaa ja oli tarkoitus tehdä jauhelikastike ja keittää perunoita, mutta... uskokaa tai älkää - mä nukahdin tähän koneen äärelle! Kone oli mun sylissä, luin blogejanne viikonlopulta - ei, ne ei olleet tylsiä vaan olin niin väsynyt - ja heräsin siihen kun sormet oli puutuneet! 

Että semmosta. Possumunkki on syönyt terveellisesti - siis on ylipäätään syönyt - koko viikonlopun! Samoin Laiskiainen. Eli kyllä ne kaikki murinat kuuluu tänne, ei Possulle! 

Mutta katotaan mitä huominen tuo tullessaan, kun meen kauppaan. Yksin tai kaksin.