Ei tarvi lähteä etsimään ilmapuntarikauppaa! En nimittäin olisi tiennyt, mistä kaupasta niitä saa, en niitä varmaan Prismasta saa?

Olen selättänyt sen kahden viikon takaisen tavoitteen/toiveen ja nyt on sitten uusi tavoite/toive. Eli nyt pitäisi sitten saada 600 g pois. Kaksi viikkoa aikaa ja 600 g. Ei pitäisi olla mahdotonta. Mutta. Lähden siskon luo perjantaina 16. päivä, ja oon siellä viikon, joten käyn puntarilla jo perjantaina ennen lähtöä. Eli pudotusaikaa on vähän vähemmän. 

Seuraava viikko onkin sitten koettelemusten viikko :) Englantilaisia aamiaisia (ainakin yksi on käytävä jossain syömässä) ja Prinsessa 3-vuotissynttärit - herkkuja tarjolla: muumikakku! 
Tosin asiaa helpottaa se, kun siskokin pudottaa painoa, niin kaikki karkit on varmaan jääneet talosta pois ja suklaata ei tarvitse viedä tuliaisiksi niin kuin ennen.

Elämme mielenkiintoisia aikoja, ystäväni :D

Ja nyt aamupalan tekoon:
- mukillinen teetä, 2 pala kauraleipää, floraa, kurkkua, salaattia, turkkilaista jugurttia, marjoja, pari tl sokeria, vanilliinisokeria

Jatkoa vielä: 
Lounaaksi söin:
- kolme paistettua kananmunaa, tomaatin, salaattia, kurkkua ja raejuustoa. Lautanen oli aika täynnä ja niin kyllä minäkin. 
Tarkoitukseni oli ostaa kaupasta joku valmiskeitto tms. lounaaksi, kun suunnitelmissa oli tehdä ruokaa sitten myöhemmin, mutta sen unohtui, siksi pikaisesti lounaaksi paistettuja munia.

Päivälliseksi:
- itsetehtyä makaronilaatikkoa ja tomaatin sekä lasin maitoa.

Uskoisin, että päivän kasvisannos on tullut täyteen, vaikka se onkin ollut yksipuolista, mutta Osakainen näkyi Possu Munkille sanovan, että sekin riittää, että söisi vaikka sen päivittäisen puoli kiloa tomaatteja. 

Illalla rupesi tekemään ihan hirveästi mieli KÄÄRETORTTUA! En tiedä miksi. Onneksi tässä kohtaa laiskuus (ja pelko) voitti, enkä viitsinyt lähteä sitä hakemaan, vaan tein smoothien, jota ei minusta voi laskea mitenkään erityisesti herkuksi, mutta mikä maistuu tooosi hyvältä:
- puolikas banaani, yhden appelsiinin mehu (tai no vajaa, kun pöljänä halkaisin appelsiinin väärin päin..hehe), turkkilaista jugurttia, maustamatonta mantelimaitoa ja vähän hunajaa tuomaan makeutta.

Possu Munkki kehui käyneensä kaupassa ja ostaneensa kaalia ja tomaattia ja kurkkua. Mekin käytiin kaupassa. Mainoksen uhrina ostettiin K-Supermarketista 5 kg perunoita, 2 kg lanttuja ja 2 kg porkkanoita. Sipulitkin oli tarjouksessa ja niitä meillä kyllä menee, mutta eivät täyttäneet Puoliskon tiukkoja laatuvaatimuksia :D 

Että semmoinen päivä :)