Mietin pari päivää ja menin ja ostin sen. Sen aktiivisuusrannekkeen. Jospa se nyt tosiaan aktivois liikkumaan enemmän. Kysyin Pojankin mielipidettä. Se sanoi, että senkus ostat, mutta muistat sitten liikkua kanssa. 

Vaan olisipa se ollut mulla jo heti aamusta :) Kävi nimittäin vähän hullusti... Puolisko lähti ampumaradalle ampumaan ja mä jäin kotiin, lupasin tiskata ja vähän siivoilla. Tiskasin, kuten lupasin, siinä nyt ei kauaa mennyt. Meillä ei ole tiskikonetta, koska se ei mahdu keittiöön - tai mahtuisi, kun tekisi ensin keittiöremontin. Siinä sitten kun järjestelin paikkoja; viikkasin pyykit, jotka oli kiltisti odottaneet reissusta palaamistani, ja sen sellaista, löysin meidän imurin! *virn* Meinasin ensin laittaa sen vain pois, siivouskaappiin, kun ei sillä kerran kukaan mitään tee = imuroi, mutta sitten iski "kohtaus" (Äiti saa vastaavia kohtauksia huolestuttavan usein, ikäisekseen...) ja päätin imuroida! 

Siinä sitä kuulkaa olisi rannekkeen aktiivisuustaso paukkunut, kun kumartelin ja kyykin ja venyttelin :D 

Tänään täytyy pyyhkiä pölyt. Vaikka Iltalehden mukaan tein kaiken nyt väärin päin; ensin olisi pitänyt pyyhkiä pölyt ja sitten vasta imuroida. No, kyllähän sen nyt tiedän, mutta kun ei ollut aikaa. Siihen pölyjen pyyhkimiseen. Ehkä imuroin joku toinen kerta uudestaan, kun nyt tiedän, mihin sen imurin eilen laitoin. Jos vaan muistan. 

Mutta mitä söin eilen? Tutun ja turvallisen aamupalan, välipalaksi varmaan leipää ja lounas-päivälliseksi kanankoiven. Tein myös smoothieta: 1 banaani + maitorahkaa + mansikoita + mustikoita + vadelmia + maitoa. Sitä sitten illan mittaan join. Ohjeen mukaan tehtynä annoksesta tuli aika iso ja sitä jäi myös täksi aamuksi. Eilen join myös kahvia, sokerilla, samoin kuin koko viikolla aika monta mukillista..mutta vähemmällä sokerilla.
Perjantaina söin ison salaatin, itse kootun, tiedättehän ne salaattibaarit? Varmaan torstainakin söin semmoisen. 

Mutta tänään; tästä päivästä alkaen taas nämä ruokalistat:

Aamupala:
- 1 mukillinen teetä (ei sokeria!) + 2 palaa kauraleipää + floraa + 1 siivu kinkkua + kurkkua + 1 tomaatti + salaattia (näistä terveiset Siniselle Sohvalle ;) ) + Yosa + 1 pieni lasillinen eilen tehtyä smoothieta

Nyt täyttämään 1,5 litran vesipullo ja sitten... olisi kyllä paljon tekemistä tässä sisälläkin, mutta saisinkohan naapurista lenkkikaverin? Ulkona ON kyllä upea keli ja lämpötila näyttää sopivalta lenkkeilykeliltä. 

Jatkuu illalla :) 

No, en saanut naapurista lenkkikaveria (Ystävästä), kun oli ex-naapurin syntymäpäivällä, mutta yllätys-yllätys: sain Puoliskon liikkeelle. Sain sen sillä verukkeella, että sanoin, että lähdet nyt mun kanssa tuonne metsään lenkkipolulle katsomaan, minkä reitin kuljen, jos menen sinne yksin. Tiedät sitten, mistä etsit, jos soitan, että nyt on akka tillin tallin. Vaan kävikin sitten niin, että kun Puoliskolla on jaloissa n. 2 cm pituusero, niin sillä tuli toinen reisi ja vastakkainen puoli selästä ihan älyttömän kipeäksi ja piti kääntyä kesken kaiken takaisin. Mutta reitti tuli selväksi. 

Ennen lenkille lähtöä söin:
- 1 mukillinen teetä (ei sokeria!) + 2 palaa kauraleipää + floraa + 1 siivu kinkkua + kurkkua + 1 tomaatti + salaattia + Yosa 

Ja kun tulin lenkiltä eikä Looppi vielä ollut tyytyväinen aktiivisuuteen, jatkoin selättimellä. Tarkoitus oli käydä sen jälkeen suihkussa ja sitten tehdä ruokaa ja syödä kunnolla. Vaan sepä kostautui :( Selättimen ees-taas pyöritys ei tehnyt hyvää yhdessä syömättömyyden kanssa ja sain pienen kohtauksen; olin vähän aikaa muissa maailmoissa. Mutta onneksi se ei kestänyt kauaa. Muistuttipa vaan taas, kuinka tärkeää säännöllinen syöminen on!

Huilailin vähän aikaa ja söin pannulla paistettuja hunajamarinoituja kasviksia ja kaksi kalapihviä, jälkiruuaksi smoothieta, jonka pyöräytin heti kun tultiin lenkiltä. 

Portaatkin kävelin ylös lenkiltä tultua, ehkä sekin oli vähän liikaa näin äkkiseltään - ei pitäisi ruveta rehkimään... Eikä Looppi ole tyytyväinen vieläkään, mutta minä olen ja se on pääasia!