Kävin aamulla katsomassa Marttaa, mutta Martta olikin lomalla ja koulutuksessa. On paikalla taas huhtikuussa. No ei se mitään. Ehditään kyllä ystävän kanssa vielä käydä rapsuttamassa Marttaa, ennen kuin ystävä muuttaa muille maille vierahille. 

Mutta sitä kyllä mietin, että saako tämmöisestä rangaistusta: 

IMG_1671.jpg

Siinä on kannulliset vihreää teetä kummallekin ja tuommoiset leivosviipaleet. Kyllä, ne näyttävät siltä kuin olisivat suklaakakkupohjaisia rahkakkuja ja tosi makeita, mutta sitä ne eivät olleet. Leivokset ovat matcha-kookos-mintturaakakakkua eikä ollut yhtään makeaa. Eikä sisältänyt yhtään sokeria. Hyviä antioksidantteja ja mitä kaikkea terveellistä se sisälsikään. Kaikki kakut tuolla kahvi- ja teehuoneessa ovat raakakakkuja. Ja hävyttömän hyviä.

Mutta saako siitä silti rangaistuksen?

Sitten söin palan - huom. yhden palan - Geisha-patukasta. Pienen painostuksen alla. Olin jo kieltäytynyt siitä, mutta sitten mulle sanottiin, että "ota pois vaan, niin se on J...a pois". Olihan mun otettava. Tässä oli vähän sama juttu kuin aikanaan kun olin lapsi, niin äiti usein töistä osti mulle suklaapatukan, mutta kotimatkalla söi sen, ettei mulla tule hampaisiin reikiä. Eli tässäkin tapauksessa autoin kaveria: kun otin palan patukasta, jäi hänelle vähemmän syötävää ja kun meitä oli useampi jakamassa sitä patukkaa, niin hänelle jäi lopulta vain kaksi palaa itselleen :D
Auta miestä mäessä ;)

Iltapäivällä mentiin käymään Äidillä ja Isäpuolella ja siellä tietenkin juotiin kahvit ja teet. Siellä söin yhden rinkelin. Ei, en syön Possumunkin ystävää, vaan ihan leivotun rinkelin. Mutta jotain on jo mennyt perille: ennen olisin syönyt ainakin kaksi, ellen kolmekin rinkeliä, varsinkin kun en ollut syönyt koko päivänä mitään oikeaa ruokaa vielä. 

Että näistä lankeamisista nyt jään odottamaan rangaistusta. Löysin jo siitä kirjasta mitä teen, mutta ensin täytyy käydä askartelukaupassa, koska joku on piilottanut työhuoneesta pienet keltaiset helmet. Pahalainen.