Possumunkki oli viikonlopun joronjäljillä, mutta minä olin kiltisti ja söin kasvikseni. Ja kävin lenkilläkin. Ystävä laittoi viestiä eilen aamulla ja kysyi lähdenkö lenkille ja Puolisko sanoi että "nyt kyllä menet, muuten se ei kohta enää pyydä sua" :D No, olin kyllä aikonutkin lähteä, mutta kun olin just teemuki kädessä niin en ihan heti saanut vastattua viestiin. 

Niin me sitten tehtiin tunnin maailmanparannuslenkki. On ihanaa kun saatiin joulun aikaan välimme selvitettyä kunnolla. Ei meillä varsinaisesti mitään riitaa ollut, mutta joku asia joka oli painanut mua pitkään ja josta mä vähän niinkuin kannoin syyllisyyttä. Pyysin anteeksi ja saatiin puhuttua asia selväksi. 

Mutta sitä mun piti jo aikaisemmin kysyä, että mitenkä nuo tuommoiset energiapatukat, niinkuin esimerkiksi Nutrilett -patukat? Semmoiset joissa on suklaata? Kun nehän on niin kuin "laihdutuspatukoita"? Niitä voi käyttää välipaloina jne, jos ei ehdi syödä, niistä saa energiaa ja kyllä niistä vähän niin kuin vatsakin täyttyy. Mä olen niitä silloin tällöin kiireessä yhden syönyt, viime viikolla, torstaina ja perjantaina, kun kävi siellä sairaalalla. 

Alkaut viikko on vähän paha. Siksikin tuota Possumunkin mennyttä viikonloppua pohdin. Huomenna nimittäin tulee vieraita. Ristipistovieraita. Kutsuivat itse itse meille :) Tarjoilut on nyyttikestiperiaatteella, mutta herkkujahan siitä napsahtaa, kun yksi tuo suolaista ja toinen makeaa. Mä tarjoan teetä ja sympatiaa. 

Ylihuomenna on äidin synttärit. Ja onhan siellä tietysti kakkua ja kyllä sitä on ainakin yksi pala otettava. 

Sitten onkin pääsiäinen. Onko mämmi herkku? Vaniljakastikkeella? En mä sitä paljon syö, mutta kyllä pääsiäisenä vähän pitää mämmiä vaniljakastikkeella saada. Sen verran, että tietää olevan pääsiäinen. Onneksi Puoliskokin on lopettanut herkkujen syömisen, niin ei ole pelkoa siitä, että meille tarvitsisi ostaa pussitolkulla ruohomunia, jotka on ihan parhaita. (Sitä paitsi kun vatsa ei toimi kunnolla, apteeksista voi hakea Duphalacia ja ottaa sitä huikan päivässä, se on sen verran makeeta, että vie kyllä makean himon aika totaalisesti *puistatus*) 

Tänään olin Irman päivilllä. Söin
- kaksi viineriä (häpeän)
- palan täytekakkua
- täytepikkuleivän
- kaksi palaa itseleivottua sokerikakakkua, pieniä paloja
Saako yhtään helpotusta kun Irma-täti on jo 76-vuotias?

Yhtään suklaata en ole syönyt.  Mitäs siihen sanotaan?

Possumunkin määräämät rangaistukset on suorittamatta, mutta kaikki keskeneräiset neuleet tältä talvelta on valmiina, mustekalan silmiä ja suuta lukuunottamatta - hip hip huraa!   Seuraavaksi kohteeksi otan ne vanhat keskeneräiset, mitkä oli tarkoitus tehdä menneen talven aikana.