palata ruotuun? Jaundekin nätisti pyysi lopettamaan lomailun - kiitos, kiva kuulla (lue: lukea), että kaivattu on.

Ensimmäisenä tietysti Jaundelle kiitokset "mehmä" -terveisistä :) Paketti tuli eilen perille ja Karin Fossumin Älä katso taaksesi on jo työn alla, uni vain sai eilen voiton. Pari Rei Shimuraa olen aikaisemmin lukenut, mutta tuo  Rei Shimura Havaijilla on lukematon. Mä olen sellainen "tuurilukija";  tykkään lukemisesta tosi paljon ja luen kirjoja laidasta laitaan. Välillä on hömppäkausi, välillä dekkarikausi, välillä taas luen elämäkertoja usean peräkkäin. Kesä on yleensä hömppäkautta :) 

Taparemontti on ottanut vähän takapakkia näin kesällä, mikä harmittaa. Olen kuitenkin päättänyt olla itselleni armollinen ja luvan nauttia kesästä. Töissä on ollut herkkuja tarjolla enemmän kuin talviaikaan, meillä kun on tapana tarjota lomallelähtöpullat. Talviaikaan lomapullat tarjotaan vain omalle tiimille, mutta kun samassa avokonttorissa on kolme eri tiimiä, näin kesäaikaan kun väkeä on kerralla paikalla vähemmän, tarjotaan kaikille ja sehän tietää sitä, että herkkuja on tarjolla joka perjantai paria-kolmeakin sorttia. Ja kaikkea ei voi vastustaa.

Viikonloput on menneet melontaretkien parissa ja jokainen varmaan tietää, että retki ei ole retki ilman eväitä ja ne eväät ei tietenkään aina ole niitä painonpudottajan valintoja.

Ja jäätelö. Mua ei saisi kesällä päästää kauppaan ollenkaan, siellä ei voi käydä ilman, että mukaan tarttuu ainakin yksi jäätelö. Ja joskus kaupassa on käytävä monta kertaa päivässä.

Turkkilainen jugurtti Fibrexin ja marjojen kanssa on edelleen mun aamupalasuosikkini. Puolisko jo vähän huolestui mun riippuvuudestani, kun tein jugurttipurkille tällaisen lämmittimen 

 

Lenkkeily on helteiden takia jäänyt vähälle, mä en vaan jaksa huhkia helteessä. Olen kyllä kulkenut työmatkoja fillarilla ja kävellen; tosin monena päivänä sitten laiskuuttani pyytänyt Puoliskon hakemaan autolla kotiin 

Tämä ja ensi viikko on vielä töitä, sitten viikko lomaa. Lähden ystävien kanssa yhteisen ystävän mökille, tietenkin melomaan, muutamaksi päiväksi. Oon luvannut itselleni, että tuon viikon loman jälkeen ryhdistäydytään oikein kunnolla, tehdään uusi puolivuotissuunnitelma ja sinnitellään jouluun asti. 

Päivittelen tuota edistystaulukkoa tuonnempana ja yritän taas reipastua tämän bloginkin kanssa.